Bureau voor training en intervisiebegeleidingDe trainingenwerkwijzede TrainerContactLeuke Linkshuis aan huis raadselsReacties en aanbevelingenFoto's
de Trainer
Ik ben Lydia Kruiper (1961).  Sinds 1983 ben ik werkzaam in het onderwijs. In de beginjaren was dat in het basisonderwijs, daarna het volwassenonderwijs en vervolgens het MBO onderwijs.
In de beginjaren studeerde ik, naast mijn werk in het basisonderwijs, pedagogiek. Die studie heb ik in 1988 afgerond.

In 1993 ben ik gestart met het geven van trainingen. De inhoud en doelgroep van deze trainingen zijn zeer divers. Varierend van didactische vaardigheden voor docenten tot het trainen van communicatieve vaardigheden voor administratief personeel. 
Daarnaast ben ik lange tijd werkzaam geweest als teamleider en heb ik daarbij diverse teams geleid en begeleid.

In 2003 kwam ik in aanraking met het gedachtegoed van Edward de Bono. Ik ben er enthousiast over geworden. Daarom heb ik in 2005 een opleiding gevolgd bij het Bono Expertisecentrum en ben ik nu gecertificeerd "Bonotrainer".

De laatste jaren heb ik mij verdiept in het zgn. "breinvriendelijke" onderwijs. Daarbij ontdekte ik allerlei denktechnieken die het leerproces kunnen verdiepen en versnellen. Deze denktechnieken vind ik erg bruikbaar in het werken met mijn cursisten.  Maar die denktechnieken kennen een bredere toepassing dan alleen het onderwijs. Op deze website zijn daar verschillende voorbeelden van gegeven.

Daarnaast ben ik sinds 1995 intervisiebegeleider en coach.

Mijn werkwijze kenmerkt zich in vriendelijkheid, enthousiasme en doelgerichtheid.


 Bureau voor training en intervisiebegeleidingDe trainingenwerkwijzede TrainerContactLeuke Linkshuis aan huis raadselsReacties en aanbevelingenFoto's